KABIJAKAN PRIVASI

Ngalakonan usaha kawas 7converter.com ("Pausahaan", "urang", "urang", "urang"), urang terang, yen urang sunda ngeunaan miara kumaha inpo pribadi anjeun dipake jeung dikirimkeun. Urang nyokot privasi anjeun sacara serius. Mangga baca di handap pikeun leuwih jéntré ngeunaan Kawijakan Privasi urang.

Ku ngadatangan atawa ngagunakeun Jasa dina sagala cara, anjeun mastikeun yén anjeun narima aturan diatur kaluar dina Kawijakan Privasi ieu, jeung kukituna satuju yen urang bakal kumpulkeun, make, prosés jeung transfer informasi anjeun jadi nu dijelaskeun dina ieu dokumén.

I. PRINSIP PRIVASI

Kawijakan Privasi ieu ngagambarkeun di handap tilu prinsip nu urang narékahan pikeun taat ka lamun nyadiakeun anjeun sareng Ladenan urang:

  1. Urang ngan bakal ngumpulkeun informasi anu bakal nulungan urang ngaronjatkeun Services urang;
  2. Anjeun nyadiakeun, jeung urang ngan ngumpulkeun, informasi anu bisa pribadi ngaidentipikasi anjeun ("Inpo Pribadi") dina raraga pikeun nyadiakeun Ladenan;
  3. Kawijakan privasi urang bakal jelas jeung transparan ka anjeun.
II. NAON KAWIJAKAN PRIVASI IEU?

Kawijakan Privasi ieu nyertakeun urang nanganan informasi urang kumpulkeun lamun anjeun ngakses atawa maké Services urang. Kawijakan ieu teu panawaran pikeun pausahaan nu urang teu sorangan atawa kontrol (kaasup, tapi teu diwatesan ka, ti pihak katilu nu panyadia eusi ti saha anjeun bisa nampa eusi ngaliwatan Jasa), atawa individu nu urang teu nyewa atawa ngatur.

Pausahaan teu knowingly ngumpulkeun atawa menta Inpo Pribadi ti jalma di handapeun umur 13, jeung teu ngidinan jalma saperti pikeun ngadaptar. Lamun anjeun aya di handapeun umur 13, teu nyobian ka ngadaptar dina Website jeung teu ngirim us informasi nu mana wae ngeunaan diri anjeun, kaasup ngaran anjeun, alamat, nomer telepon, atawa alamat surélék. Teu aya hiji di handapeun umur 13 bisa méré informasi pribadi nu mana wae pikeun Pausahaan atawa dina Loka. Dina acara yén urang diajar yén urang geus dikumpulkeun inpo pribadi ti anak di handapeun umur 13 tanpa confirming kabul parental, urang bakal mupus informasi ieu pas mungkin. Lamun anjeun percaya yén urang bisa narima informasi waé ti atawa kira-kira hiji anak di handapeun umur 13, mangga kontak urang di [email protected]

III. INFORMASI NAON TEU ETA NGUMPULKEUN?7converter.com?

Informasi urang kumpulkeun biasana bisa dibagi kana dua kategori:
1) data ngeunaan kumaha pamaké ngagunakeun Services urang;
2) data agrégat ngeunaan eusi nu pamaké interacts jeung.

Urang bisa make inpo ieu pikeun nyaluyukeun setelan sarta ngaronjatkeun services urang, pikeun minuhan requests pikeun produk jeung jasa nu tangtu, sarta nganalisis kumaha anjeun make Ladenan. Urang bisa babagi informasi ieu kalayan mitra urang ambéh maranéhanana ogé bisa jadi nyadiakeun anjeun sareng hiji pangalaman optimal, tapi urang kungsi nyingkab informasi ka pasangan dina cara nu nangtukeun pribadi anjeun. Di dieu aya sababaraha conto tina data urang kumpulkeun lamun ngagunakeun Jasa urang:

Data dikumpulkeun ku urang dikirim ka Pausahaan sacara server di Rusia dina bentuk digeneralisasi jeung ditambahkeun ka urang sistem pikeun analisis. Ladenan urang TEU ngumpulkeun informasi di handap ieu:

  1. Telepon anjeun nomer
  2. Babaturan anjeun ' nomer telepon
  3. Ucing anjeun sacara nomer telepon
  4. Eusi nu mana wae nu anjeun talatah téks dikirim atawa ditampa
  5. Musik anjeun, poto, atawa video
  6. Eusi nu anjeun ngamuat ngaliwatan pausahaan

Urang teu tujuan pikeun daptar sadaya mungkin disclosures yén urang bisa nyieun. Kawijakan Privasi ieu dimaksudkeun pikeun mantuan anjeun ngarti urang aturan umum. Kawijakan ieu teu ngajamin yén informasi anjeun bakal kungsi jadi diungkabkeun, iwal salaku disebutkeun di luhur. Contona, pihak katilu bisa illegally intercept atawa mangtaun aksés ka informasi dikirimkeun atawa dikandung dina loka, jeung téknologi bisa gangguan atawa teu jalan sakumaha anu dipiharep, atawa batur bisa aksés, nyiksa, atawa nyalahgunakeun informasi najan teu ngabogaan idin. Sedengkeun urang make naon we mertimbangkeun jadi akal komersil lila pikeun nangtayungan privasi anjeun, ieu teu mean, jeung anjeun kudu teu nyangka, yén ieu ngandung harti yén informasi anjeun atawa komunikasi bakal sok jadi rahasia atawa ditangtayungan.

Sacara umum, urang bakal nyimpen informasi keur salami diperlukeun, diijinkeun, atawa salami urang deem eta hade dipake. Lamun anjeun eureun ngagunakeun website atawa idin anjeun make website ieu terminated, urang bisa terus make jeung nyingkab inpo pribadi anjeun luyu jeung Sarat jeung kaayaan Pamakéan ieu, nu diralat ti jaman ka jaman. Urang teu migawe nu mana wae nu neundeun kawajiban dina Kawijakan Privasi ieu. Urang bisa dispose tina informasi di kawijaksanaan budi urang tanpa aya bewara prior luyu jeung hukum anu lumaku.

Sugan we nyingkab inpo nu urang kumpulkeun di luar pihak?

Sajaba disclosures digambarkeun di ieu dokumén, urang bisa nyingkab informasi lamun urang percaya yén publikasi anak luyu jeung hukum, prescribes aturan loka urang, atawa nu ngajaga urang, lain hak, sipat, atawa kaamanan. Luyu jeung hukum anu lumaku, urang cagar katuhu, sukarela atawa involuntarily, pikeun make nu mana wae nu halal pamakéan Inpo Pribadi sakuliah dunya, kaasup, tanpa watesan, ka: kumpulkeun, make, aksés (atawa nyaram aksés), prosés, ngalakukeun, nyingkab, pintonan, bursa, ngabales lawsuits atawa heunteu laksana hak urang dina hukum anu lumaku, transfer, toko, ngajual, sewa, ngalestarikeun, ngagabung, nalungtik, pariksa, ngabuktikeun, ngalaksanakeun, jeung ngalaksanakeun hak urang dina hukum anu lumaku., jeung pupus disebutkeun cecekelan Inpo Pribadi jeung informasi lian ti Inpo Pribadi.

V. BANTAHAN NGEUNAAN KAAMANAN JEUNG PIHAK KATILU

URANG TEU NGAJAMIN KAAMANAN INFORMASI PRIBADI ATAWA INFORMASI SÉJÉNNA DINA BENTUK NU MANA WAÉ. Urang panawaran rupa-rupa ukuran kaamanan pikeun mastikeun kaamanan Inpo Pribadi anjeun. Inpo pribadi anjeun disimpen balik ngamankeun jaringan jeung ngan diaksés ka angka kawates individu anu geus husus hak aksés ka sistem saperti jeung anu diperlukeun pikeun ngajaga karusiahan informasi. Lamun you tempat pesenan atawa mikanyaho inpo pribadi anjeun, urang teu nyarankeun ngagunakeun server aman. Sadaya inpo rahasia nu anjeun nyadiakeun dikirimkeun ngaliwatan Stop kontak Lapisan Aman (SSL) téknologi jeung mangka énkripsi kana urang basis data pikeun ngakses ngan sakumaha ditétélakeun di luhur.

Dina usaha pikeun nyadiakeun anjeun jeung ngaronjat nilai, urang bisa ngawengku pihak-katilu tumbu ka loka urang. Situs web ieu geus kawijakan privasi misah jeung bebas. Ku alatan éta, kami henteu tanggung jawab ngeunaan eusi jeung kagiatan ieu loka. Tapi, urang komitmen pikeun nangtayungan integritas loka urang jeung ngabagéakeun nu mana wae nu eupan balik ngeunaan ieu loka numbu (kaasup lamun a particular link teu hasil).

VI. BAKAL ANJEUN NGADATANGAN WEBSITE URANG luar Rusia?

Lamun anjeun nganjang website urang atawa meuli produk luar Rusia atawa disebutkeun kontak urang ti luar Rusia, mangga jadi sadar yen inpo pribadi anjeun bisa jadi dikirimkeun, disimpen atawa olahan di Rusia, di mana server kami jeung urang central puseur nu aya. Database nu keur dijalankeun. Hukum panyalindungan Data jeung hukum séjén di Rusia jeung nagara séjén bisa jadi saperti nu lengkep salaku di nagara anjeun. Kalayan ngagunakeun loka urang atawa purchasing produk urang, anjeun ngarti yén informasi anjeun bisa jadi dibikeun urang sarana jeung ka pihak katilu ka saha urang babagi eta, sakumaha nu dijelaskeun dina Sarat jeung kaayaan Pamakéan ieu.

VII. PAROBAHAN KANA KAWIJAKAN PRIVASI IEU

Urang bisa nyieun parobahan kana Sarat jeung kaayaan Pamakéan ieu ti jaman ka jaman. Make inpo nu urang kumpulkeun ayeuna diatur ku Kawijakan Privasi dina pangaruh dina waktu nu maké informasi saperti. Lamun urang nyieun parobahan ka jalan kami nganggo Inpo Pribadi anjeun, urang bakal ngabéjaan ku cara nempatkeun hiji ad dina website urang atawa ku ngirim anjeun surelek. Anjeun kudu sasuai jeung nu mana wae nu parobahan ka Kawijakan Privasi lamun maké Services sanggeus robah saperti geus mimiti diterbitkeun.

VIII. KUMAHA ANJEUN BISA NGANONAKTIPKEUN, PUPUS, ATAWA NGAROBAH INFORMASI DISADIAKEUN KA URANG?

Pikeun ngarobah email langganan, mangga hayu urang nyaho ku ngarobah setelan akun anjeun atawa ku ngirim urang surelek di alamat di handap ieu. Punten dicatet yén alatan produksi jadwal ku surélék, anjeun bisa narima nu mana wae nu surelek nu geus di produksi. Miceun kabeh akun online anjeun inpo ti database urang, mangga kontak urang langsung via email [email protected] Luyu jeung hukum anu lumaku, mangga dicatet yén urang bisa nyimpen informasi ngeunaan hiji individu sales urus pikeun ladenan nu urus jeung ngajaga rékaman.

IX. IDIN KA HIJI ÉLÉKTRONIK BÉWARA LAMUN HIJI BREACH KAAMANAN

Lamun urang anu diperlukeun pikeun nyadiakeun bewara aksés diidinan atawa nu sejenna intrusion kana tangtu kaamanan sistem, anjeun satuju yen urang (atawa maranéhanana) bisa ngalakukeun kituna perlu (atawa sukarela) ku ngeposkeun bewara a dina website urang atawa ku ngirim bewara nu mana wae nu alamat email urang geus keur anjeun, di urang (atawa maranéhanana) iman alus kawijaksanaan. Anjeun satuju yén bewara ka anjeun bakal dianggap hiji bewara ka jalma sejen dina nu nama anjeun meta, jeung anjeun satuju pikeun ngirimkeun bewara ka maranehna.

X. PATAROSAN ATAWA MASALAH

Upami anjeun gaduh pertanyaan atawa kahawatosan ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngirim urang lengkep talatah di [email protected]

Manggihan basa anjeun

Русский: загрузчик YouTube | English: youtube downloader | Afrikaans: YouTube aflaai | አማርኛ: የዩቲዩብ ማውረጃ | Azərbaycan: youtube yükləyici | Башҡорт: загрузчик YouTube | Български: изтегляне на YouTube | বাংলা: ইউটিউব ডাউনলোডার | Bosanski: youtube downloader | العربية: يوتيوب تنزيل | Català: descarregador de youtube | Čeština: Youtube stahovač | Cymraeg: lawrlwythwr youtube | Dansk: youtube downloader | Deutsch: YouTube Downloader | Ελληνικά: YouTube Downloader | Esperanto: elŝutilo de jutubo | Eesti keel: youtube'i allalaadija | Español: descargador de youtube | Euskara: youtuben deskargatzailea | فارْسِى: يوتيوب تنزيل | Suomi: Youtube nedladdare | Français: téléchargeur youtube | Gaeilge: íoslódálaí youtube | Galego: descargador de youtube | ગુજરાતી: યુટ્યુબ ડાઉનલોડર | עִבְרִית: תוכנת הורדה מיוטיוב | తెలుగు: యూట్యూబ్ డౌన్‌లోడ్ | Hrvatski: youtube downloader | Magyar nyelv: Youtube letöltő | Hայերեն: youtube ներլցնող | Basa Sunda: youtube downloader | Íslenska: niðurhal YouTube | Italiano: Youtube Downloader | 日本語: ユーチューブのダウンローダ | ქართული: youtube downloader | Қазақ: youtube жүктеушісі | ភាសាខ្មែរ: ទាញយកកម្មវិធីពី youtube | 조선어: 유튜브 다운로더 | Кыргыз: youtube downloader | Lëtzebuergesch: YouTube Downloader | ພາສາລາວ: downloader youtube | „YouTube“ atsisiuntėjas: | Latviešu: youtube lejupielādētājs | Malagasy: youtube downloader | Māori: youtube downloader | Македонски: симнувач на YouTube | Монгол хэл: youtube татагч | मराठी: यूट्यूबडाउनलोडर | Melayu: pemuat turun youtube | Malti: downloader youtube | ဗမာစာ: youtube ဒေါင်းလုပ် | नेपाली: यूट्यूब डाउनलोडर | Nederlands: youtube-downloader | Norsk: YouTube nedlaster | Polski: youtube downloader | Português: downloader youtube | Română: YouTube Downloader | தமிழ்: YouTube பதிவிறக்குபவர் | Slovenský: youtube downloader | Slovenščina: youtube downloader | Shqip: shkarkues i youtube | Српски: иоутубе довнлоадер | Svenska: Youtube nedladdare | Kiswahili: downloader ya youtube | Тоҷикӣ: downloader youtube | ภาษาไทย: โปรแกรมดาวน์โหลด youtube | Türkçe: Youtube indirici | Татар теле: youtube йөкләүче | Українська: завантажувач YouTube | اردو: הורד תוכנה מ- YouTube | Oʻzbek: youtube downloader | Tiếng Việt: trình tải xuống youtube | אידיש: תוכנת הורדה מיוטיוב | 中文: 影片下載 | Euskara: YouTube Deskargatzailea | Ayisyen: YouTube Downloader | ಕನ್ನಡ: YouTube Downloader | Kwisixhosa: YouTube Downloader | lingua latina: YouTube Downloader | марий: Загрузчик YouTube | فارسی : دانلود یوتیوب | Cebuano: youtube downloader | sunda: YouTube downloader | tagalog: YouTube downloader | удмурт: Загрузчик YouTube | чӑвашла: Загрузчик Уоиutube | gàidhlig: YouTube downloader | Elvish: YouTube downloader | Jawa: YouTube Downloader | Саха тыла: Үп- Харчы Таһааччы |