ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Правење бизнис, како 7converter.com ("Компанијата", "ние", "ние", "нашите"), ние знаеме дека нашите корисници се грижи за тоа како вашите лични информации се користат и пренесуваат. Ние се земе вашата приватност сериозно. Прочитајте за да дознаете повеќе за нашата Политика за Приватност.

Со посета или користење на Услугите на било кој начин, ќе потврди дека ќе ги прифати правилата наведени во оваа Политика за Приватност, и со тоа се согласувам дека ние ќе собираме, употреба, обработка и пренос на вашите податоци како што е опишано во овој документ.

I. НАЧЕЛАТА ЗА ПРИВАТНОСТ

Оваа Политика на Приватност се одразува на следниве три основни принципи кои ние се стремиме да се придржуваат до кога обезбедување на вас со нашите Услуги:

  1. Ние само ќе се соберат информации кои ќе ни помогне да ги подобриме нашите Услуги;
  2. Можете да се обезбеди, и ние само се соберат, информации кои може лично да ве идентификуваат, ("Лични Информации") со цел да се обезбеди Услугите;
  3. Нашата политика за приватност ќе бидат јасни и транспарентни за вас.
II. ШТО Е ОВА ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ?

Оваа Политика на Приватност ги покрива нашите ракување на информации ние ги собираме кога ќе пристапите до или да ја користите нашите Услуги. Оваа политика не се применува за компании кои што не го поседувате или контрола (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на трети лица даватели на услуги од кого ќе можат да добијат содржина преку Услуги), или поединци кои што не се вработи или да се управуваат.

Компанијата нема намерно да собира или на барање на Личните Информации од лица помлади од 13 години, и не дозволуваат таквите лица да се регистрирате. Ако сте помлади од 13 години, не обидувајте се да се регистрирате на Веб-страницата и не испрати ни било какви податоци за себе, вклучувајќи го вашето име, адреса, телефонски број или e-mail адреса. Никој под возраст од 13 години може да обезбеди какви било лични информации на Компанијата или на Сајтот. Во случај дека ние учиме дека ние сме собрани лични информации од дете помладо од 13 години без потврдува родителска согласност, ние ќе го избришете оваа информација како е можно поскоро. Ако верувате дека ние може да добијат какви било информации или за дете на возраст под 13, ве молиме контактирајте не на [email protected]

III. ОНА ШТО ИНФОРМАЦИИ НЕ СЕ СОБЕРАТ?7converter.com?

Информациите кои ги собираме обично може да се подели во две категории:
1) податоци за тоа како корисникот ги користи нашите Услуги;
2) збирни податоци за содржината која корисникот се поврзува со.

Ние може да ги користи овие информации за да ги персонализирате и подобрување на нашите услуги, да ги исполниме вашите барања за одредени производи и услуги, и да се анализира тоа како ќе ги користат Услугите. Ние може да ги споделите овие информации со нашите партнери, така што тие, исто така може да ви обезбеди со оптимален искуство, но ние никогаш не ги обелодени информациите за партнер на начин што го идентификува вас лично. Еве некои примери на податоците кои ние ги собираме при користење на нашите Услуги:

Податоците собрани од наша страна се испратени на Компанијата сервери во Русија во генерализирана форма и се додава на системот за анализа. Нашите Услуги НЕ ги собира следниве информации:

  1. Вашиот телефонски број
  2. Организирате телефонските броеви
  3. Вашата мачка телефонски број
  4. Сите содржини на вашите текстуални пораки испратени или примени
  5. Вашата музика, фотографии или видео записи
  6. Содржина што ќе ја испратите преку компанијата

Ние не имаат за цел да се наведат сите можни последици, дека ние може да се направи. Оваа Политика на Приватност е наменет да ви помогне да се разбере нашите општи правила. Оваа политика не се гарантира дека вашите податоци никогаш нема да бидат откриени, освен како што е опишано погоре. На пример, можно е трети странки да нелегално интервенира или добие пристап до информации пренесени или се наоѓаат на сајтот, технологии може да неисправност или не работи како што се очекува, или некој може да има пристап, злоупотреба, или злоупотреба на информации и покрај тоа што не има дозвола. Додека ние ги користиме она што го сметаат за комерцијално разумни практики за да се заштити вашата приватност, ова не значи и не би требало да се очекува, дека тоа значи дека вашите информации или комуникации секогаш ќе бидат доверливи или заштитени.

Општо земено, ние ќе ги чува информациите за колку што е потребно, што е дозволено, или колку што сметаме дека е корисно. Ако престанете да го користите веб-локацијата или со ваша дозвола да го користите веб-сајт е завршена, ние може да продолжат да ги користат и да ги открие вашите лични информации во согласност со оваа Политика за Приватност, која се менува од време на време. Ние не презема никаква складирање обврски во рамките на оваа Политика за Приватност. Ние може да располага со информации на нашата сопствена дискреција и без претходна најава во согласност со применливиот закон.

Не можеме да ги откријат информации што ги собираме надвор од страните?

Во прилог на обелоденувањата опишани во овој документ, можеме да го откриеме вашите информации кога веруваме дека објавувањето е во согласност со закон, ја пропишува правила на нашиот сајт, или да ги штити нашите, на другите луѓе правата, имотот или безбедноста. Во согласност со применливиот закон, ние го задржуваме правото, доброволно или ненамерна, да се направи било законско користење на Лични Информации во светот, вклучувајќи, без ограничување, да: ги собираме, употреба, пристап (или забрани пристап), процес, вршат, ги открие, прикаже, размена, одговори на тужби или на друг начин остварувањето на нашите права согласно важечките закони, пренос, чување, продажба, изнајмување, зачувување, се комбинираат, да истражува, проверува, да докаже, спроведуваат, и да ги остварат своите права согласно важечките закони., избришете и поинаку да се справи со Личните Информации и информациите од други Лични Информации.

V. ДЕМАНТ ВО ВРСКА СО БЕЗБЕДНОСТА И ТРЕТИ ЛИЦА

НИЕ НЕ ЈА ГАРАНТИРА БЕЗБЕДНОСТА НА ЛИЧНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ИЛИ ДРУГА ИНФОРМАЦИЈА ВО КОЈА БИЛО ФОРМА. Ние се применуваат различни безбедносни мерки за да осигура безбедност на вашите Лични Информации. Вашите лични информации се чуваат зад безбеден мрежи и е само достапен на ограничен број на поединци кои имаат посебни пристап права на таквите системи, како и се потребни за одржување на доверливоста на информациите. Кога ќе нарачки или да пристапите до вашите лични податоци, ние препорачуваме користење на безбеден сервер. Сите доверливи информации што ги давате се пренесуваат преку Secure Socket Layer (SSL) технологија, а потоа криптирани во нашите бази на податоци за пристап само како што е опишано погоре.

Во обид да ви обезбеди со зголемување на вредноста, ние може да вклучуваат трети лица линкови кон нашиот сајт. Овие веб-сајтови имаат посебна и независна политики за приватност. Затоа, ние не сме одговорни за содржините и активностите на овие сајтови. Сепак, ние сме посветени на заштита на интегритетот на нашиот сајт и добредојдовте било повратни информации за овие поврзани сајтови (вклучувајќи и ако одреден линк не работи).

VI. ЌЕ ја ПОСЕТИТЕ НАШАТА веб-САЈТ надвор од Русија?

Ако ја посетите нашата веб-страница или купување на производи надвор од Русија или на друг начин контактирајте со нас од надвор на Русија, ве молиме да се свесни дека вашите лични информации може да бидат пренесени, зачувани или преработени во Русија, каде што нашите сервери и нашата централна центар се наоѓа. Базата на податоци е да се управува. Закони за заштита на податоците и други закони во Русија и во други земји не може да биде толку сеопфатна како и во вашата земја. Со користење на нашиот сајт или купување на нашите производи, ве разбере дека вашите податоци може да бидат пренесени на нашите капацитети и за трети лица на кои ние споделување на тоа, како што е опишано во оваа изјава за Приватност.

VII. ПРОМЕНИ НА ОВАА ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Ние може да се прават промени на оваа Политика за Приватност од време на време. Користење на информации ние ги собираме сега е регулирано со Политика на Приватност во сила во времето на употреба на таквите информации. Ако ние се прават промени на начинот на кој ние ги користиме вашите Лични податоци, ние ќе ве известиме преку ставање на реклама на нашата веб-страница или преку испраќање што е-маил. Мора да се усогласат со било какви промени на Политиката за Приватност при користење на Услугите по таквите промени се првиот објавени.

VIII. КАКО МОЖЕТЕ ДА ГО ОНЕВОЗМОЖИТЕ, БРИШЕЊЕ ИЛИ ПРОМЕНА НА ИНФОРМАЦИИТЕ ДОСТАВЕНИ ДО НАС?

За да го промените вашата e-mail претплата, ве молиме ги споделите со нас со промена на поставките на сметката или преку испраќање ни e-mail на адресата наведена подолу. Ве молиме имајте предвид дека, поради производство на листи од страна на e-mail, можете да примате пораки кои се веќе во производство. Да се отстранат сите на вашата онлајн сметка на информации од нашата база на податоци, ве молиме да не контактирате директно преку е-маил [email protected] Во согласност со важечките закони, ве молиме имајте на ум дека ние може да зачувувате информации за поединец продажбата трансакции на услугата која трансакција и да одржува евиденција.

IX. СОГЛАСНОСТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ИЗВЕСТУВАЊЕТО, АКО ТОА Е НАРУШУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСТА

Ако ние се бара да се обезбедат информации од неовластен пристап или други упад во одредени системи за безбедност, вие се согласувате дека ние (или тие) може да го направите така што е потребно (или доброволно) преку објавување на информации на веб-локацијата или со испраќање на известување до сите е-мејл адресата која ја имаме кон вас, на нашите (или нивните) добра верба дискреција. Вие се согласувате дека предупредување до вас ќе се смета како известување до други лица во чие име ќе се дејствува, и вие се согласувате да се пренесува на известувањето за нив.

X. ПРАШАЊА ИЛИ ПРОБЛЕМИ

Ако имате какви било прашања или проблеми во врска со нашата политика на приватност, ве молиме испратете ни подетални порака на [email protected]

Најдете го вашиот јазик

Русский: загрузчик YouTube | English: youtube downloader | Afrikaans: YouTube aflaai | አማርኛ: የዩቲዩብ ማውረጃ | Azərbaycan: youtube yükləyici | Башҡорт: загрузчик YouTube | Български: изтегляне на YouTube | বাংলা: ইউটিউব ডাউনলোডার | Bosanski: youtube downloader | العربية: يوتيوب تنزيل | Català: descarregador de youtube | Čeština: Youtube stahovač | Cymraeg: lawrlwythwr youtube | Dansk: youtube downloader | Deutsch: YouTube Downloader | Ελληνικά: YouTube Downloader | Esperanto: elŝutilo de jutubo | Eesti keel: youtube'i allalaadija | Español: descargador de youtube | Euskara: youtuben deskargatzailea | فارْسِى: يوتيوب تنزيل | Suomi: Youtube nedladdare | Français: téléchargeur youtube | Gaeilge: íoslódálaí youtube | Galego: descargador de youtube | ગુજરાતી: યુટ્યુબ ડાઉનલોડર | עִבְרִית: תוכנת הורדה מיוטיוב | తెలుగు: యూట్యూబ్ డౌన్‌లోడ్ | Hrvatski: youtube downloader | Magyar nyelv: Youtube letöltő | Hայերեն: youtube ներլցնող | Basa Sunda: youtube downloader | Íslenska: niðurhal YouTube | Italiano: Youtube Downloader | 日本語: ユーチューブのダウンローダ | ქართული: youtube downloader | Қазақ: youtube жүктеушісі | ភាសាខ្មែរ: ទាញយកកម្មវិធីពី youtube | 조선어: 유튜브 다운로더 | Кыргыз: youtube downloader | Lëtzebuergesch: YouTube Downloader | ພາສາລາວ: downloader youtube | „YouTube“ atsisiuntėjas: | Latviešu: youtube lejupielādētājs | Malagasy: youtube downloader | Māori: youtube downloader | Македонски: симнувач на YouTube | Монгол хэл: youtube татагч | मराठी: यूट्यूबडाउनलोडर | Melayu: pemuat turun youtube | Malti: downloader youtube | ဗမာစာ: youtube ဒေါင်းလုပ် | नेपाली: यूट्यूब डाउनलोडर | Nederlands: youtube-downloader | Norsk: YouTube nedlaster | Polski: youtube downloader | Português: downloader youtube | Română: YouTube Downloader | தமிழ்: YouTube பதிவிறக்குபவர் | Slovenský: youtube downloader | Slovenščina: youtube downloader | Shqip: shkarkues i youtube | Српски: иоутубе довнлоадер | Svenska: Youtube nedladdare | Kiswahili: downloader ya youtube | Тоҷикӣ: downloader youtube | ภาษาไทย: โปรแกรมดาวน์โหลด youtube | Türkçe: Youtube indirici | Татар теле: youtube йөкләүче | Українська: завантажувач YouTube | اردو: הורד תוכנה מ- YouTube | Oʻzbek: youtube downloader | Tiếng Việt: trình tải xuống youtube | אידיש: תוכנת הורדה מיוטיוב | 中文: 影片下載 | Euskara: YouTube Deskargatzailea | Ayisyen: YouTube Downloader | ಕನ್ನಡ: YouTube Downloader | Kwisixhosa: YouTube Downloader | lingua latina: YouTube Downloader | марий: Загрузчик YouTube | فارسی : دانلود یوتیوب | Cebuano: youtube downloader | sunda: YouTube downloader | tagalog: YouTube downloader | удмурт: Загрузчик YouTube | чӑвашла: Загрузчик Уоиutube | gàidhlig: YouTube downloader | Elvish: YouTube downloader | Jawa: YouTube Downloader | Саха тыла: Үп- Харчы Таһааччы |