KEBIJAKAN PRIVASI

Mengkono bisnis kaya 7converter.com ("Perusahaan", "kita", "kita", "kita"), kita ngerti sing kita kedhaftar care babagan carane informasi pribadhi wis digunakake lan bisa ditularaké. Kita njupuk privasi panjenengan akeh. Mangga maca ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Kebijakan Privasi kita.

Kanthi ngunjungi utawa nggunakake Layanan ing sembarang cara, sampeyan konfirmasi sing nampa aturan nyetel metu ing Kebijakan Privasi iki, lan kanthi mangkono setuju sing kita bakal ngumpulake, nggunakake, proses lan ngirim informasi minangka diterangake ing iki document.

I. PRINSIP PRIVASI

Kebijakan Privasi iki nuduhake ing ngisor iki telung prinsip sing kita usaha kanggo bakal kanggo nalika nyediakake sampeyan karo Layanan kita:

  1. Kita mung bakal ngumpulake informasi sing bakal bantuan kita nambah Layanan kita;
  2. Sampeyan nyedhiyani, lan kita mung ngumpulake, informasi sing wong bisa ngenali sampeyan ("Informasi Pribadi") ing supaya kanggo nyedhiyani Layanan;
  3. Kebijakan privasi kita bakal cetha lan transparent kanggo sampeyan.
II. APA IKI KEBIJAKAN PRIVASI?

Kebijakan Privasi iki isine kita nangani informasi kita ngumpulake nalika sampeyan ngakses utawa nggunakake Layanan kita. Iki privasi ora aplikasi kanggo perusahaan sing kita padha ora duwe utawa kontrol (kalebu, nanging ora winates kanggo, pihak katelu panyedhiya isi saka kang sampeyan bisa uga nampa isi liwat Layanan), utawa individu sing kita padha ora nyewa utawa ngatur.

Perusahaan ora kena kanthi sengaja ngumpulake utawa njaluk Informasi Pribadhi saka wong ing umur 13, lan ora ngidini kuwi wong kanggo ndhaftar. Yen sampeyan ana ing umur 13, ora nyoba kanggo ndhaftar ing Website lan ora ngirim kita sembarang informasi bab sampeyan dhewe, kalebu jeneng, alamat, nomer telpon, utawa alamat email. Ora ana siji ing umur 13 uga nyedhiyani sembarang informasi pribadhi kanggo Perusahaan utawa ing Situs. Ing acara sing kita sinau sing kita wis diklumpukake informasi pribadhi saka anak ing yuswa 13 tanpa nyantosakaké idin parental, kita bakal mbusak informasi iki sanalika bisa. Yen sampeyan ora pracaya kita bisa nampa sembarang informasi saka utawa bab anak ing umur 13, hubungi kita ing [email protected]

III. ALEXA APA ORA IKU NGUMPULAKE?7converter.com?

Informasi kita ngumpulake biasane bisa dipérang dadi rong kategori:
1) data bab carane pengguna migunakake Layanan kita;
2) data kanthi jumlah ongko bab isi sing pengguna interaksi karo.

Kita bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe pribadhi lan nambah layanan kita, kanggo nepaki panjaluk kanggo produk lan layanan tartamtu, lan kanggo njelasno carane sampeyan bisa nggunakake Layanan. Kita bisa nuduhake informasi iki karo kita partners, supaya padha uga bisa nyedhiyani sampeyan karo pengalaman optimal, nanging kita tau nyampekano informasi kanggo partner ing cara sing ngenali sampeyan wong. Kene sawetara conto saka data kita ngumpulake nalika nggunakake Layanan kita:

Data diklumpukake dening kita wis dikirim menyang server Perusahaan ing Rusia ing umum wangun lan ditambahake menyang kita sistem kanggo analisis. Layanan kita ORA ngumpulake informasi ing ngisor iki:

  1. Nomer telpon
  2. Kanca-kanca ' nomer telpon
  3. Kucing kang nomer telpon
  4. Sembarang isi pesen teks sing dikirim utawa ditampa
  5. Music, foto, utawa video
  6. Isi sing upload liwat perusahaan

Kita padha ora yahoo kanggo dhaptar kabeh bisa keterangan sing bisa nggawe kita. Kabijakan Privasi iki dimaksudaké kanggo mbantu ngerti kita aturan umum. Iki privasi ora njamin yen informasi sing ora bakal dibeberke, kajaba minangka diterangake ing ndhuwur. Contone, pihak katelu bisa ilegal nyegat utawa gain akses kanggo informasi ditularaké utawa sing ana ing situs, teknologi bisa malfunction utawa ora bisa kaya samesthine, utawa wong bisa akses, penyalahgunaan, utawa nyalahi panggunaan informasi senadyan ora duwe ijin. Nalika kita nggunakake apa kita nimbang dadi cukup iklan laku kanggo nglindhungi privasi, iki ora ateges, lan sampeyan kudu ora nyana, iki tegese informasi utawa komunikasi bakal tansah dadi rahasia utawa dilindhungi.

Umumé, kita bakal nyimpen informasi kanggo anggere minangka dibutuhake, dileksanakake, utawa anggere kita nganggep iku migunani. Yen sampeyan mungkasi nggunakake situs web utawa ijin kanggo nggunakake website wis mungkasi, kita bisa terus kanggo nggunakake lan nyampekano informasi informasi pribadhi ing sesuai karo Kebijakan Privasi iki, kang dibenakake saka wektu kanggo wektu. Kita padha ora nggarap sembarang panyimpenan kewajiban ing Kebijakan Privasi iki. Kita bisa mbuwang saka informasi ing sawijine sing discretion kita tanpa kabar sadurunge ing sesuai karo hukum ditrapake.

Apa kita nyampekano informasi informasi kita ngumpulake njaba saka pihak?

Saliyane keterangan diterangake ing document iki, kita bisa nyampekano informasi informasi nalika kita pracaya sawijining publikasi tundhuk karo hukum, prescribes aturan saka kita situs, utawa nglindhungi kita, wong-wong liyane kang hak, property, utawa keamanan. Ing sesuai karo hukum, kita cadangan hak, tanpo pekso utawa involuntarily, kanggo nggawe sembarang resmine nggunakake Informasi Pribadhi donya, kalebu, tanpa watesan, kanggo: ngumpulake, nggunakake, akses (utawa nglarang akses), proses, nindakake, nyampekano informasi, tampilan, ijol-ijolan, nanggapi kanggo tuntutan hukum utawa digunakake ngleksanani hak-hak kita ing ditrapake hukum, transfer, nyimpen, ngedol, rent, ngreksa, gabungke, neliti, verifikasi, mbuktekaken, dilakokaké, lan dilakokaké hak kita ing hukum ditrapake., mbusak lan digunakake nangani Informasi Pribadhi lan informasi liyane saka Informasi Pribadhi.

V. DISCLAIMER BABAGAN KEAMANAN LAN PIHAK KATELU

KITA ORA NJAMIN KEAMANAN INFORMASI PRIBADHI UTAWA INFORMASI LIYANE ING WANGUN WAE. Kita aplikasi macem-macem keamanan ngukur kanggo njamin keamanan Informasi Pribadhi. Informasi pribadi sing disimpen konco aman jaringan lan mung diakses kanggo nomer winates saka individu sing wis khusus hak akses kanggo sistem kasebut lan sing dibutuhaké kanggo njaga rahasia informasi. Nalika sampeyan mesen utawa akses informasi pribadhi, kita suggest nggunakake server aman. Kabeh informasi rahasia sing nyedhiyani ditularaké liwat Secure Soket Layer (SSL) teknologi lan banjur ndhelik menyang kita database akses mung minangka diterangake ing ndhuwur.

Ing upaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo tambah nilai, kita bisa kalebu pihak katelu pranala menyang situs kita. Situs iki duwe kabijakan privasi kapisah lan sawijining. Mulane, kita ora tanggung jawab kanggo isi lan aktivitas iki camping. Nanging, kita setya kanggo nglindhungi integritas saka situs kita lan welcome wae saran bab iki disambung camping (kalebu yen tartamtu link ora bisa).

VI. BAKAL SAMPEYAN NGUNJUNGI situs WEB KITA njaba Rusia?

Yen sampeyan ngunjungi situs web kita utawa tuku produk njaba Rusia utawa digunakake hubungi kita saka njaba Rusia, mangga bakal weruh sing informasi pribadhi uga bisa ditularaké, disimpen utawa diproses ing Rusia, ing ngendi server kita lan kita tengah tengah. Database kang dilakokno. Data pangayoman hukum lan angger-angger ing Rusia lan negara-negara liyane uga ora bisa minangka lengkap minangka ing negara. Kanthi nggunakake situs iki, utawa mundhut produk kita, sampeyan ngerti informasi sing bisa ditransfer kanggo kita fasilitas lan kanggo pihak katelu kanggo kang kita enggo bareng, minangka diterangake ing Kebijakan Privasi iki.

VII. OWAH-OWAHAN SING KANGGO KEBIJAKAN PRIVASI

Kita bisa nggawe owah-owahan sing kanggo Kebijakan Privasi iki saka wektu kanggo wektu. Nggunakake informasi kita ngumpulake saiki wis diatur dening Kebijakan Privasi ing efek ing wektu nggunakake informasi kuwi. Yen kita nggawe owah-owahan ing cara kita nggunakake Informasi Pribadhi, kita bakal ngabari dening manggonke iklan ing situs web kita utawa dening ngirim email. Sampeyan kudu tundhuk karo sembarang owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi nalika nggunakake Layanan sawise-owahan kuwi wis pisanan diterbitake.

VIII. CARANE SAMPEYAN BISA MATENI, MBUSAK, UTAWA OWAH-OWAHAN ING INFORMASI KASEDHIYA KANGGO KITA?

Kanggo ngganti panjenengan email langganan, please supaya kita ngerti kanthi ngganti setelan akun utawa dening ngirim kita email ing alamat ing ngisor iki. Wigati dicathet menawa amarga produksi jadwal dening email, sampeyan bisa nampa email wae sing wis ing produksi. Kanggo mbusak kabeh akun online informasi saka database kita, hubungi kita langsung liwat email [email protected] Ing sesuai karo ditrapake, please wigati sing kita bisa nyimpen informasi bab individu sales transaksi kanggo layanan sing transaksi lan kanggo njaga cathetan.

IX. IDIN KANGGO ELEKTRONIK KABAR YEN IKU NERBITAKE KEAMANAN

Yen kita sing dibutuhaké kanggo nyedhiyani kabar saka akses ora sah utawa liyane gangguan menyang tartamtu sistem keamanan, sampeyan setuju sing kita (utawa padha) bisa nindakake supaya minangka perlu (utawa tanpo pekso) kanthi masang sok dong mirsani ing situs web kita utawa dening ngirim kabar sembarang alamat email kita kudu sampeyan, ing kita (utawa) apik iman discretion. Sampeyan setuju sing sok dong mirsani sing bakal dianggep kabar kanggo wong liyane ing kang atas sing tumindak, lan sampeyan setuju kanggo ngirimaken kabar kanggo wong-wong mau.

X. PITAKONAN UTAWA UNEG-UNEG

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan kabijakan privasi kita, mangga ngirim kita pesen rinci ing [email protected]

Golek basa

Русский: загрузчик YouTube | English: youtube downloader | Afrikaans: YouTube aflaai | አማርኛ: የዩቲዩብ ማውረጃ | Azərbaycan: youtube yükləyici | Башҡорт: загрузчик YouTube | Български: изтегляне на YouTube | বাংলা: ইউটিউব ডাউনলোডার | Bosanski: youtube downloader | العربية: يوتيوب تنزيل | Català: descarregador de youtube | Čeština: Youtube stahovač | Cymraeg: lawrlwythwr youtube | Dansk: youtube downloader | Deutsch: YouTube Downloader | Ελληνικά: YouTube Downloader | Esperanto: elŝutilo de jutubo | Eesti keel: youtube'i allalaadija | Español: descargador de youtube | Euskara: youtuben deskargatzailea | فارْسِى: يوتيوب تنزيل | Suomi: Youtube nedladdare | Français: téléchargeur youtube | Gaeilge: íoslódálaí youtube | Galego: descargador de youtube | ગુજરાતી: યુટ્યુબ ડાઉનલોડર | עִבְרִית: תוכנת הורדה מיוטיוב | తెలుగు: యూట్యూబ్ డౌన్‌లోడ్ | Hrvatski: youtube downloader | Magyar nyelv: Youtube letöltő | Hայերեն: youtube ներլցնող | Basa Sunda: youtube downloader | Íslenska: niðurhal YouTube | Italiano: Youtube Downloader | 日本語: ユーチューブのダウンローダ | ქართული: youtube downloader | Қазақ: youtube жүктеушісі | ភាសាខ្មែរ: ទាញយកកម្មវិធីពី youtube | 조선어: 유튜브 다운로더 | Кыргыз: youtube downloader | Lëtzebuergesch: YouTube Downloader | ພາສາລາວ: downloader youtube | „YouTube“ atsisiuntėjas: | Latviešu: youtube lejupielādētājs | Malagasy: youtube downloader | Māori: youtube downloader | Македонски: симнувач на YouTube | Монгол хэл: youtube татагч | मराठी: यूट्यूबडाउनलोडर | Melayu: pemuat turun youtube | Malti: downloader youtube | ဗမာစာ: youtube ဒေါင်းလုပ် | नेपाली: यूट्यूब डाउनलोडर | Nederlands: youtube-downloader | Norsk: YouTube nedlaster | Polski: youtube downloader | Português: downloader youtube | Română: YouTube Downloader | தமிழ்: YouTube பதிவிறக்குபவர் | Slovenský: youtube downloader | Slovenščina: youtube downloader | Shqip: shkarkues i youtube | Српски: иоутубе довнлоадер | Svenska: Youtube nedladdare | Kiswahili: downloader ya youtube | Тоҷикӣ: downloader youtube | ภาษาไทย: โปรแกรมดาวน์โหลด youtube | Türkçe: Youtube indirici | Татар теле: youtube йөкләүче | Українська: завантажувач YouTube | اردو: הורד תוכנה מ- YouTube | Oʻzbek: youtube downloader | Tiếng Việt: trình tải xuống youtube | אידיש: תוכנת הורדה מיוטיוב | 中文: 影片下載 | Euskara: YouTube Deskargatzailea | Ayisyen: YouTube Downloader | ಕನ್ನಡ: YouTube Downloader | Kwisixhosa: YouTube Downloader | lingua latina: YouTube Downloader | марий: Загрузчик YouTube | فارسی : دانلود یوتیوب | Cebuano: youtube downloader | sunda: YouTube downloader | tagalog: YouTube downloader | удмурт: Загрузчик YouTube | чӑвашла: Загрузчик Уоиutube | gàidhlig: YouTube downloader | Elvish: YouTube downloader | Jawa: YouTube Downloader | Саха тыла: Үп- Харчы Таһааччы |