TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tehdä liiketoimintaa, kuten 7converter.com ("Yhtiö", "me", "meitä", "meidän"), me tiedämme, että meidän käyttäjät välittävät siitä, miten henkilökohtaisia tietoja käytetään ja välitetään. Otamme yksityisyytesi vakavasti. Lue seuraavat lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Vierailemalla tai käyttämällä Palveluita millään tavalla, vahvistat, että hyväksyt säännöt esitetty tässä tietosuojakäytännössä, ja näin samaa mieltä siitä, että meidän tulee kerätä, käyttää, käsitellä ja siirtää tietoja, kuten on kuvattu tässä asiakirjassa.

I. TIETOSUOJAPERIAATTEET

Tämä Tietosuojakäytäntö heijastaa seuraavia kolmea periaatetta, joita pyrimme noudattamaan tarjotessamme sinulle palvelumme:

  1. Keräämme vain tietoja, jotka auttavat meitä parantamaan palveluitamme;
  2. Annat, ja keräämme vain, tietoja, jotka voivat henkilökohtaisesti tunnistaa sinut ("henkilökohtaiset tiedot") palvelujen tarjoamiseksi;
  3. Tietosuojakäytäntömme on sinulle selkeä ja avoin.
II. MIKÄ TÄMÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ ON?

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa keräämiemme tietojen käsittelyn, kun käytät tai käytät palveluitamme. Tämä käytäntö ei koske yrityksiä, jotka emme omista tai valvontaa (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kolmannen osapuolen sisällöntuottajien, jolta et voi saada sisältöä Palveluiden kautta), tai yksilöiden, että meillä ei palkata tai hallita.

Yritys ei tietoisesti kerää tai pyytää Henkilökohtaisia Tietoja alle 13-vuotiaana, ja ei salli tällaisten henkilöiden rekisteröityä. Jos olet alle 13, älä yritä rekisteröityä Verkkosivuilla ja älä lähetä meille mitään tietoja itsestäsi, kuten nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Kukaan alle 13-vuotias ei saa antaa mitään henkilötietoja yritykselle tai Sivustolle. Siinä tapauksessa, että me opimme, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiaille vahvistaa ilman vanhempien suostumusta, poistamme tiedot niin pian kuin mahdollista. Jos uskot, että saatamme saada tietoja alle 13-vuotiaalta lapselta tai häneltä, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

III. MITÄ TIETOJA SE KERÄÄ?7converter.com?

Keräämämme tiedot voidaan yleensä jakaa kahteen ryhmään:
1) tietoa siitä, miten käyttäjä käyttää palveluitamme;
2) kootut tiedot sisällöstä, jonka kanssa käyttäjä on vuorovaikutuksessa.

Saatamme käyttää näitä tietoja mukauttaaksemme ja parantaaksemme palveluitamme, täyttääksemme tiettyjä tuotteita ja palveluita koskevat pyyntösi ja analysoidaksemme, miten käytät Palveluita. Saatamme jakaa tietoja kumppaneiden kanssa niin, että he voivat myös antaa sinulle optimaalinen kokemus, mutta emme koskaan luovuta tietoja kumppani, tavalla, joka yksilöi sinua henkilökohtaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä tiedoista, joita keräämme käyttäessämme palveluitamme:

Keräämämme tiedot lähetetään yhtiön palvelimille Venäjällä yleistetyssä muodossa ja lisätään järjestelmäämme analysoitavaksi. Palvelumme eivät kerää seuraavia tietoja:

  1. Puhelinnumerosi
  2. Kavereiden puhelinnumerot
  3. Kissasi puhelinnumero
  4. Lähetettyjen tai vastaanotettujen tekstiviestien sisältö
  5. Musiikki, Valokuvat tai videot
  6. Sisältö, jonka lataat yrityksen kautta

Emme pyri luettelemaan kaikkia mahdollisia paljastuksia, joita voimme tehdä. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään yleisiä sääntöjä. Tämä käytäntö ei takaa, että tietojasi ei koskaan paljasteta, paitsi edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi, kolmannet osapuolet voivat laittomasti siepata tai saada tietoja lähetetään tai sisälsi päällä, teknologioita voi tulla toimintahäiriö tai se ei toimi odotetusti, tai joku voi käyttää, väärinkäytöstä tai väärinkäytön tiedot, vaikka ei ole lupaa. Kun käytämme mitä pidämme kaupallisesti kohtuullinen käytäntöjä yksityisyyden suojaamiseksi, tämä ei tarkoita,, ja sinun ei pitäisi odottaa, että tämä tarkoittaa, että tietoa tai viestinnän tulee aina olla luottamuksellisia tai suojattu.

Yleensä säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeen, sallittua tai niin kauan kuin pidämme sitä hyödyllisenä. Jos lopetat sivuston tai lupaa käyttää verkkosivustoa päättyy, emme voi edelleen käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, joka on muutettava ajoittain. Emme ryhdy säilytysvelvoitteisiin tämän tietosuojakäytännön nojalla. Saatamme luovuttaa tiedot oman harkintamme mukaan ilman ennakkoilmoitusta sovellettavan lain mukaisesti.

Paljastammeko keräämämme tiedot osapuolten ulkopuolella?

Lisäksi tiedot on kuvattu tässä asiakirjassa, voimme luovuttaa tietojasi, kun uskomme, että sen jälkeen, noudattaa lakia, määrätään sääntöjen sivuston, tai suojelee, muiden oikeuksien, omaisuus, tai turvallisuuden. Mukaisesti sovellettavan lain, pidätämme oikeuden, vapaaehtoisesti tai tahtomattaan, tekemään mitään laillista käyttää Henkilökohtaisia Tietoja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien, ilman rajoituksia, joilla: kerätä, käyttää, käyttää (tai kieltää pääsy), prosessi, esittää, julkistaa, näyttää, vaihto, vastata oikeusjuttuja tai muuten käyttää meidän oikeuksia sovellettavan lain nojalla, siirtää, varastoida, myydä, vuokrata, ylläpitää, yhdistää, tutkia, tarkistaa, todistaa, panna täytäntöön ja valvoa meidän oikeuksia sovellettavan lain., poistaa ja muutoin käsitellä Henkilötietoja ja muita tietoja kuin Henkilötietoja.

V. VASTUUVAPAUSLAUSEKE TURVALLISUUDESTA JA KOLMANSISTA OSAPUOLISTA

EMME TAKAA HENKILÖTIETOJEN TAI MUIDEN TIETOJEN TURVALLISUUTTA MISSÄÄN MUODOSSA. Käytämme erilaisia turvatoimia varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden. Henkilökohtaisia tietoja on tallennettu takana suojattuihin verkkoihin, ja on saatavilla vain rajoitettu määrä henkilöitä, jotka ovat erityistä käyttöoikeudet näihin järjestelmiin, ja ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina. Kun teet tilauksia tai käytät henkilökohtaisia tietojasi, suosittelemme käyttämään suojattua palvelinta. Kaikki antamasi luottamukselliset tiedot välitetään SSL (Secure Socket Layer) - teknologian kautta ja salataan sitten tietokantoihimme vain edellä kuvatulla tavalla.

Jotta voisimme tarjota sinulle lisäarvoa, saatamme sisällyttää sivustollemme kolmannen osapuolen linkkejä. Näillä verkkosivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Kuitenkin, olemme sitoutuneet suojaamaan koskemattomuutta sivustollemme ja mielellämme palautetta näistä liittyvät sivustot (mukaan lukien, jos jokin linkki ei toimi).

VI. Käytkö sivuillamme Venäjän ulkopuolella?

Jos käyt sivuillamme tai ostaa tuotteita Venäjän ulkopuolella tai muuten ottaa yhteyttä Venäjän ulkopuolella, huomaa, että henkilökohtaisia tietoja voidaan siirtää, tallentaa tai käsitellä Venäjällä, jossa meidän palvelimille ja central center sijaitsevat. Tietokantaa käytetään. Tietosuojalait ja muut lait Venäjällä ja muissa maissa eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin kotimaassasi. Käyttämällä sivustoamme tai ostamalla tuotteitamme ymmärrät, että tietosi voidaan siirtää tiloihimme ja kolmansille osapuolille, joille jaamme ne, kuten tässä Tietosuojakäytännössä on kuvattu.

VII. MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Saatamme tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön aika ajoin. Keräämiemme tietojen käyttöä säännellään Tietosuojakäytännöllä, joka on voimassa tällaisten tietojen käytön yhteydessä. Jos teemme muutoksia siihen, miten käytämme henkilötietojasi, ilmoitamme Sinulle asettamalla ilmoituksen verkkosivustollemme tai lähettämällä sinulle sähköpostia. Sinun on noudatettava kaikkia tietosuojakäytäntöön tehtyjä muutoksia, kun käytät Palveluja, kun nämä muutokset on julkaistu ensimmäisen kerran.

VIII. MITEN VOIT POISTAA, POISTAA TAI MUUTTAA MEILLE ANNETTUJA TIETOJA?

Voit muuttaa sähköpostiosoitteesi tilauksen, ota meihin yhteyttä, muuttaa tilisi asetuksia tai lähettämällä meille sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Huomaathan, että tuotantoaikataulujen vuoksi sähköpostitse voit saada kaikki sähköpostit, jotka ovat jo tuotannossa. Poistaa kaikki teidän online-tilin tiedot tietokannastamme, ota yhteyttä suoraan sähköpostitse [email protected] Sovellettavien lakien mukaisesti, huomaa, että saatamme säilyttää tietoja yksittäisen myyntitapahtuman palvelun, että liiketoimi ja ylläpitää kirjaa.

IX. SUOSTUMUS SÄHKÖISEEN ILMOITUKSEEN, JOS KYSEESSÄ ON TIETOTURVALOUKKAUS

Jos me vaaditaan ilmoittamaan ilmoitus luvatonta käyttöä tai muita tunkeutumisen tiettyjä security systems, hyväksyt, että me (tai ne), voi tehdä niin kuin on tarpeen (tai vapaaehtoisesti) julkaisemalla ilmoituksen sivuillamme tai lähettämällä ilmoitus sähköpostiosoitteeseen meillä on sinulle, meidän (tai niiden) vilpittömässä mielessä harkintansa mukaan. Hyväksyt, että ilmoitus katsotaan ilmoitus muut henkilöt, joiden puolesta te toimitte, ja suostut lähettämään ilmoituksen niille.

X. KYSYMYKSIÄ TAI HUOLENAIHEITA

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita yksityisyyden suoja, ota lähetä meille yksityiskohtainen viesti [email protected]

Löydä kielesi

Русский: загрузчик YouTube | English: youtube downloader | Afrikaans: YouTube aflaai | አማርኛ: የዩቲዩብ ማውረጃ | Azərbaycan: youtube yükləyici | Башҡорт: загрузчик YouTube | Български: изтегляне на YouTube | বাংলা: ইউটিউব ডাউনলোডার | Bosanski: youtube downloader | العربية: يوتيوب تنزيل | Català: descarregador de youtube | Čeština: Youtube stahovač | Cymraeg: lawrlwythwr youtube | Dansk: youtube downloader | Deutsch: YouTube Downloader | Ελληνικά: YouTube Downloader | Esperanto: elŝutilo de jutubo | Eesti keel: youtube'i allalaadija | Español: descargador de youtube | Euskara: youtuben deskargatzailea | فارْسِى: يوتيوب تنزيل | Suomi: Youtube nedladdare | Français: téléchargeur youtube | Gaeilge: íoslódálaí youtube | Galego: descargador de youtube | ગુજરાતી: યુટ્યુબ ડાઉનલોડર | עִבְרִית: תוכנת הורדה מיוטיוב | తెలుగు: యూట్యూబ్ డౌన్‌లోడ్ | Hrvatski: youtube downloader | Magyar nyelv: Youtube letöltő | Hայերեն: youtube ներլցնող | Basa Sunda: youtube downloader | Íslenska: niðurhal YouTube | Italiano: Youtube Downloader | 日本語: ユーチューブのダウンローダ | ქართული: youtube downloader | Қазақ: youtube жүктеушісі | ភាសាខ្មែរ: ទាញយកកម្មវិធីពី youtube | 조선어: 유튜브 다운로더 | Кыргыз: youtube downloader | Lëtzebuergesch: YouTube Downloader | ພາສາລາວ: downloader youtube | „YouTube“ atsisiuntėjas: | Latviešu: youtube lejupielādētājs | Malagasy: youtube downloader | Māori: youtube downloader | Македонски: симнувач на YouTube | Монгол хэл: youtube татагч | मराठी: यूट्यूबडाउनलोडर | Melayu: pemuat turun youtube | Malti: downloader youtube | ဗမာစာ: youtube ဒေါင်းလုပ် | नेपाली: यूट्यूब डाउनलोडर | Nederlands: youtube-downloader | Norsk: YouTube nedlaster | Polski: youtube downloader | Português: downloader youtube | Română: YouTube Downloader | தமிழ்: YouTube பதிவிறக்குபவர் | Slovenský: youtube downloader | Slovenščina: youtube downloader | Shqip: shkarkues i youtube | Српски: иоутубе довнлоадер | Svenska: Youtube nedladdare | Kiswahili: downloader ya youtube | Тоҷикӣ: downloader youtube | ภาษาไทย: โปรแกรมดาวน์โหลด youtube | Türkçe: Youtube indirici | Татар теле: youtube йөкләүче | Українська: завантажувач YouTube | اردو: הורד תוכנה מ- YouTube | Oʻzbek: youtube downloader | Tiếng Việt: trình tải xuống youtube | אידיש: תוכנת הורדה מיוטיוב | 中文: 影片下載 | Euskara: YouTube Deskargatzailea | Ayisyen: YouTube Downloader | ಕನ್ನಡ: YouTube Downloader | Kwisixhosa: YouTube Downloader | lingua latina: YouTube Downloader | марий: Загрузчик YouTube | فارسی : دانلود یوتیوب | Cebuano: youtube downloader | sunda: YouTube downloader | tagalog: YouTube downloader | удмурт: Загрузчик YouTube | чӑвашла: Загрузчик Уоиutube | gàidhlig: YouTube downloader | Elvish: YouTube downloader | Jawa: YouTube Downloader | Саха тыла: Үп- Харчы Таһааччы |